top of page
Search

Maandbrief april

Hé lachebekje,


Je viert deze maand je 5e ver-maanddag of herberekend word je 2 maand op 3 april.

Je ontdekt een aantal nieuwe vaardigheden, zoals lachen en kreetjes slaken. Wat een welgezind meisje ben jij en hoe content maak je jouw mama en papa hierdoor!


We blijven nog steeds flink in ons kot. Een bezoekje aan de kinderarts of osteopaat zijn de enige uitstapjes die we mogen maken. Papa werkt van thuis uit, die quality time met z'n allen bevalt ons wel! Al houdt mama haar hart vast telkens wanneer papa gekke toeren met je uithaalt...

Mama stopt met afkolven, voelt zich daar een beetje schuldig over, maar de productie dooft uit. En misschien is het wel eens tijd om die volledige diepvries vol moedermelk te beginnen ledigen.


Dankzij de bruikbare tips en tricks van slaapcoach Nathalie van 'Snuggles & Dreams', krijgen we meer routine in je slaapgedrag. Vanaf nu doe je al je dutjes in je eigen bedje, voorafgegaan door een slaapritueel. Slapen was bij jou nooit een probleem, maar dankzij de rust van je eigen bedje ben je nadien weer helemaal je energieke, vrolijke zelf. (check zeker Nathalie's boeiende instagram pagina en download de gratis dutjesgids op haar website)


Na de paasvakantie, half april, zou mama normaal gezien terug gaan werken. Gezien jouw vroege komst en de heftige ziekenhuisopname, besliste ik om tot het eind van het schooljaar met jou thuis te blijven. Ik mis het contact met de collega's en de voldoening van werken, maar weet dat ik voor jou de juiste beslissing nam. Je hebt nog steeds veel tijd nodig om je flesjes te drinken en bovendien een zwakke weerstand. Wanneer je dutjes doet en ik eindelijk wat tijd voor mezelf heb, mis ik jou stiekem keihard. Wat zal dat geven eens je naar de crèche gaat...

bottom of page